Servicii - Feather Agency

Servicii

 

 

CUM LUCRĂM?

La Feather Agency ne place să oferim ceea ce ne-am dori să primim. Din acest motiv, am creat un proces simplu din 3 pași prin care visul tău devine realitate.

Servicii

ANALIZĂM


Ca înainte de orice drum, este nevoie să știm unde vrem să ajungem și cum.

Astfel, ne cunoaștem și conlucrăm în găsirea soluției optime afacerii tale, făurind o strategie de dezvoltare.

Servicii

PRODUCEM


Pe baza strategiei și a planului de acțiune, trecem la treabă.

Vei fi în permanență la zi cu stadiul curent al proiectului, având acces la o zonă privată de monitorizare și coordonare.

Servicii

LIVRĂM


Suntem parteneri, iar din acest motiv dorim să-ți oferim servicii de care să fii mândru.

Primești proiectul, chiar înainte de termen, și analizăm căi viitoare de dezvoltare.


Servicii

SERVICII INTEGRATEProcesul de digitalizare și prezența online a afacerii tale poate fi un puzzle greu de descifrat când externalizezi toate aceste procese către mai multe companii.

Feather Agency îți este un partener în tot acest proces. Îți oferim toate serviciile de care ai nevoie într-un singur loc, interconectat și în continuă dezvoltare, pentru o experiență cu adevărat in house.

De asemenea, pentru că știm că ești unic, îți oferim posibilitatea de a visa dincolo de limitările unei oferte, gândind împreună soluțiile potrivite succesului tău.

Servicii

MARKETING

Strategii | Social Media | Grafică

  • Marketing-ul reprezintă “arta și știința de a vinde”. Fiind o artă, este evident că nu există o singură cale de a te promova, dar cu Feather Agency poți fi sigur că, împreună, vom găsi intrarea de la muzeu.
  • Ne putem face o impresie despre o persoană în câteva secunde, scopul nostru fiind să ne asigurăm că brand-ul tău are parte de o atenție amănunțită. Pornim prin a ne cunoaște, creăm împreună o analiză, dezvoltăm o strategie, urmărim un plan de acțiune și ne stabilim obiectivele.
  • Astfel, începem tabloul prin publicitate, inserăm detalii prin îndeplinirea doleanțelor tale și semnăm pictura print evenimente private.

Servicii

COMUNICARE

Evenimente | Foto & Video | Design & Print

  • Un cuvânt poate face diferența, iar o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, în timp ce un videoclip zeci de mii pe secundă.
  • Noi, cei de la Feather Agency, udăm “pana în călimară” și, alături de tine, găsim cele mai potrivite cuvinte, indiferent că discutăm de poze, filmări sau text, pentru ca prezența ta pe social media să fie unică.
  • Iar, pentru că prezența brand-ului tău trebuie să fie adaptată la grupul țintă, administrăm pagini de la “Instragram, Facebook și LinkedIn, până la Twitter, YouTube și TikTok.